BENEFIETCONCERT: RUIM 600 BEZOEKERS

BENEFIETCONCERT STARLIGHT IN DINXPERLO TREKT RUIM 600 BEZOEKERS

Het benefietconcert Starlight in Dinxperlo, ten behoeve van onze stichting en georganiseerd door Podium Dinxperlo, is een groot succes geworden.

Op zondagavond 11 december om 19.00 uur werden de deuren van Sportcentrum Het Blauwe Meer in Dinxperlo geopend en stroomden de bezoekers binnen.
In een met kerstbomen versierde hal, werd men ontvangen in een sfeervolle zaal,  waar het orkest Psalm 150 en Podium Dinxperlo een indrukwekkende opening van zang en muziek verzorgden.

Het theaterduo Spelenderwijs toonde een visueel spektakel met een dans in grote transparante opblaasballen, gevuld met kunstsneeuw. Op een enorm podium kon men genieten van prachtige solo’s, Russische kerstmuziek en Nederlandse en Amerikaanse kerstsongs. Diep geraakt was het publiek toen onze weeshuisvader Daniel Payne twee solo’s ten gehore bracht.

Recent is de opbrengst van dit benefietconcert bekend: ruim € 7700,– komt ten goede aan ons weeshuis. Dit is inclusief de wijnverkoop die in Dinxperlo gehouden werd door Podium Dinxperlo.
Alle vrijwilligers en sponsoren willen wij hiermee heel hartelijk danken!

Benefiet concert starlight

Weeshuisvader Daniel tijdens benefietconcert