8.6.2020 Hulp voor een drieling en moeder in Egyam!

Vanuit Egyam kregen we afgelopen week het bericht dat er een drieling was geboren in het dorp bij het weeshuis. Daniel (Payne) de voormalig manager van het weeshuis en zelf geboren in Egyam berichtte ons dat de drieling eigenlijk in een couveuse in het ziekenhuis moest blijven maar dat de ouders daarvoor geen geld hadden. De kinderen waren te vroeg geboren.

In de statuten van onze stichting is opgenomen dat we zowel het weeshuis als ook de omgeving van het weeshuis ondersteunen. Er is daarom direct actie ondernomen en met een extra financiƫle bijdrage van een aantal donateurs is het gelukt om er voor te zorgen dat de drieling alsnog de juiste hulp kon ontvangen en in een couveuse kon worden opgenomen.

Bijkomend probleem was dat de moeder met een heftige bloeding in het ziekenhuis werd opgenomen en niet het juiste bloed en medicijnen voorhanden waren. Daniel heeft, met de extra financiƫle bijdragen van donateurs, er voor gezorgd dat dit alsnog beschikbaar kwam waardoor de moeder kon worden gered! Een mooi voorbeeld van het directe verschil dat onze stichting, door onze donateurs, ter plaatse kan maken!