Mechteld ten Ham

Na weken van voorbereiding , lootjes maken en prijsjes inzamelen , werden we vanmorgen in de stromende regen totaal verast bij de mededeling dat er helaas geen besproken ( en beloofde)kraam voor ons beschikbaar was . Er bleken kramen te weinig . Erg teleurgesteld , en ondertussen naar een oplossing zoekende, hebben we aangeklopt bij Restaurant Smouzen. Gelukkig waren we hier van harte welkom onder de overkapping .Waarna we eindelijk onze spulletjes konden opbouwen. Met wat behelpen hebben we er ( ook zonder kraam) toch nog iets van kunnen maken. We werden er zelfs nog getrakteerd op een drankje !

Na een kletsnatte start , klaarde het in de namiddag gelukkig nog op en begonnen toch de eerste bezoekers in zicht te komen. Het zonnetje brak door , en talrijke belangstellenden kwamen langs om lootjes te kopen of voor een gezellig praatje . Samen met onze geweldige vrijwilligers hebben we toch nog een flink aantal lootjes weten te verkopen . Met een voldaan gevoel hebben we een mooi bedrag van

610 euro

bijeen gebracht . Bij deze , DANK aan alle vrijwilligers, donateurs , Restaurant Smouzen en sponsors ! Het bedrag zal zeker goed worden benut !22 september vertrekken Herman, Tiny , Richard en ik weer naar Ghana. Er is veel onderhoudswerk te doen . We hopen samen met de lokale mensen weer heel wat werk te kunnen verstouwen om het weeshuis ook in de toekomst mooi en sterk te kunnen houden, zodat de kinderen er nog lang in een veilig thuis mogen wonen.